Video Klip Sunda Rohani

Video klip Rohani Sunda ieu tiasa dianggo kanggo lagu di ibadah. Sadaya lagu mung kanggo ngamulyakeun Gusti sahiji. Nuhun

 

 1. Jadi Saksi-Na

 2. Gusti Panjunan

 3. Karumasaan

 

                           1. Umat Pilihan.  2. kamulyaan Kanggo  Gusti.         

3. Yu Dulur-dulur.  4. Mung Ka Anjeun  Gusti

 

 1. Tujuh Dinten

 2. Namina Yesus

3. Muka Panto Hate 

 

 1. Ratu Adil

 2. Karya Agung 

 

 3. Jalan Nu Pasti 

 4. Teu Tuah Teu Dosa 

 

 

 1. Pangerah Nyaah

2. Sobat Satia 

3. Putra Gusti