BALE

Sampurasun...

Logo Sanggar Mekar Asih Video

Dulur anu dilembur, baraya anu di kota, kumaha damang?

Mugia aya dina kaayaan anu sehat sareng bagja. Parantos ngadangu Sanggar Mekar Asih? Upami teu acan terang mangga di handap ieu aya sakedik hal anu ngajelaskeun perkawis Sanggar Mekar Asih.

Sanggar Mekar Asih mangrupikeun hiji kumpulan ti para Seniman Sunda nu aya di Tatar Pasundan. Aya di Jawa Barat pernahna nyaeta di Kota Bandung. Kota anu tos kakoncara ku jalmi-jalmina anu someah, kaayaan anu matak betah, oleh-oleh anu seueur, tempat rekreasi nu nu nyebar,sareng tangtos wae kasenianana nu kakoncara. 

Sanggar Mekar Asih nyalira ngagaduhan seueur kasenian diantawisna nyaeta upacara adat Sunda, Calung, Degung, Reog, Rampak Kendang sareng nu lianna. Aya oge anu mangrupa video saperti Film Sunda Lembur Abah, Longser, Calakan, Wayang Gembol sareng obrolan rohani Kristen Gentra Kahuripan.

Hatur nuhun parantos sumping ka website Sanggar Mekar Asih.


 

Kantor Sanggar Mekar Asih

Kantor Sanggar Mekar Asih

Pangurus jeung Staff Sanggar Mekar Asih

Pangurus jeung Staff Sanggar Mekar Asih

Talkshow Sunda Kristen Gentra Kahuripan

Talkshow Sunda Kristen Gentra Kahuripan

Wayang Gembol

Wayang Gembol

Lembur Abah

Lembur Abah

Upacara Adat Sunda Wisuda Tiranus

Upacara Adat Sunda Wisuda Tiranus

Alat Musik Sunda

Alat Musik Sunda

Dekorasi Shooting

Dekorasi Shooting

Pasanggiri Seni Sunda Injili ka-11

Pasanggiri Seni Sunda Injili ka-11

Longser Natal 2018

Longser Natal 2018